jueves, 30 de enero de 2014

Samsung+Google superen a Apple?

Samsung? Apple?
Retornant a una entrada que es va fer la setmana passada en aquest blog, avui torno a parlar de empreses de tecnologia com Samsung, Google i Apple.

Tots sabem que Samsung i Apple actualment són empreses pioneres en tecnologia mòbil i que extisteix una gran rivalitat entre elles.

El passat 27 de gener, Samsung va publicar un acord amb Google per compartir mutuament la seva cartera de patents globals i així desenvolupar la innovació i la tecnologia per a projectes tecnològics actuals i futurs (10 anys). Alhora que firma la pau amb Ericsson en temes de patents. Aquesta nova relació pot ser una important estratègia ja que Google és propietari de Android i Samsung és el major fabricant de mòbils del món.

"El acuerdo mostró al resto de la industria que hay más por ganar en la cooperación que en involucrarse en disputas de patentes innecesarias" va dir el cap del centre de propietat de Samsung.

Amb aquesta cooperació es vol reforçar l'aliança sobre patents per contrarestar a l'empresa Apple

I és que les dos empreses han estat sent rivals a la guerra de patents de telèfons inteligents. Amb aquesta nova cooperació es volen unir i enfortir-se per ser pioneres en aquest mercat i desmarcar a l'empresa líder Apple. Es creu que pot guanyar més amb la cooperació que amb la disputa de patents entre empreses.

És aquesta una bona elecció aquesta per part de Samsung i Google? 

Creieu que ara s'ha de preocupar Apple? 

                                                                          

Ens retrobem a la pròxima entrada, fins aviat! 



GlobalOrg.

No hay comentarios:

Publicar un comentario