jueves, 20 de febrero de 2014

Bankia persegueix als inversors en preferents

AdaBankia, associació d’afectats pels títols de les preferents de Caja Madrid, va assenyalar el passat 18 de febrer que des de les oficines del banc s’està trucant als afectats d’aquestes preferents.

Aquestes trucades s’estan duen a terme per tal de dir als associats que aprofitin l’alt preu que les accions han aconseguit a Borsa per vendre-les. 

El cas és que Bankia no està tenint en compte ni tan sols si els associats ja han demandat al banc o estan en procés judicial.

Aquests associats es mostren perplexos ja que no entenen perquè el banc recomana als accionistes desfer-se d’elles si aquestes han augmentat i són bones.

En relació al preu de les accions de Bankia podem dir que des de que Bankia va tornar al Ibex, la tendència de les accions del banc és positiva, tenen una escala imparable a Borsa . Durant aquest 2014 les accions de Bankia han augmentat; han passat de 1,182€ el dia dos de genera a 1,563€ a dia d’avui. Aquesta pujada no es significativa per poder dir que els antics accionistes puguin recuperar el 100% dels diners que havien invertit. Ja inicialment, van suportar una quita, en mitjana, del 38%.


Globalorg


No hay comentarios:

Publicar un comentario