domingo, 23 de febrero de 2014

WhatsApp ens deixa "penjats"


Dies després de la compra astronòmica de WhatsApp per part de Facebook el servei de missatgeria mòbil més utilitzat es bloqueja durant unes hores deixant a tots els seus usuaris sense poder comunicar-se.
Notícia: ECONOMIA DIGITAL

Ja haviem parlat en el nostre blog de la força que estava agafant Telegram, l'aplicació mòbil que competeix amb WhatsApp. Així doncs, la caiguda que va tenir ahir l'aplicació verda va provocar que milers d'usuaris es descarreguessin Telegram per poder continuar parlant gratuïtament amb els seus contactes.
Els impulsors clamaven mitjançant Twitter: "Això és una bogeria! Rebem 100 noves descàrregues a cada segon".

La fallida del sistema va durar unes quatre hores, la principal denúncia va ser per part dels usuaris mitjançant les xarxes socials i no va ser fins a dues hores després de la caiguda que la companyia va anunciar via Twitter que estaven tenint problemes amb un servidor.

Per altra banda, la competència es va veure enormement beneficiada amb l'entrada de nous usuaris, tants que fins i tot van arribar a bloquejar el sistema de Telegram. 

Què en penses de tot això? Creus que realment Telegram es menjarà WhatsApp? Consideres llavors que Facebook ha fet una mala compra? 

Volem saber la teva opinió!

Salutacions.

GlobalOrg


No hay comentarios:

Publicar un comentario